More

Sinds 2016 maakt CityTV.nl , voor de livestreams ook gebruik van Facebook en Youtube

Sinds 2012 gebruiken we een
High-Definition live multicamera-mix

1080i & 720p
Meerdere camera's live gemixt, Full HD studio. Opnames zijn direct klaar, Youtube compatible. Diverse SDI- en HDMI-uitgangen om livemix direct door te sturen.


Sinds medio 2011 maakt CityTV.nl , voor de livestreams gebruik van flash


Bedrijven, instellingen, organisaties

CityTV.nl is een breed platform waar velen zich kunnen presenteren. Zij, die een grote doelgroep voor ogen hebben, maar ook degenen die een "select publiek" willen bereiken vinden hier hun plek.

Doel
Een ‘event’ integraal uit te zenden, en deze voor een groter doelgroep/publiek toegankelijk te maken.

Doelstelling
Events, via het medium internet, live zichtbaar maken, hierdoor wordt een event voor een grotere doelgroep/publiek toegankelijk. Daarna wordt in het 'on demand' archief het event voor iedereen een bepaalde tijd zichtbaar gehouden.

De content
Varieert van, symposia, lezingen, theater, muziek, festivals, sport, tot zakelijke presentaties en algemene communicatie.
Op dit moment staan er vele events online, en meer dan honderden uren aan materiaal!.

De setup
Door de flexibele en mobiele setup van CityTV.nl kan vanuit elke locatie direct een live-uitzending worden opgezet. Voorwaarde voor de locatie is een internet bandbreedte met voldoende upload voor een kwalitatieve video stream.

De live uitzendingen worden gedaan met 2 of meer camera's, met statief, verder zullen er tijdens de uitzending één of twee laptops, en afhankelijk van wat u wenst één of meerdere cameramensen te zien zijn, verder gebruiken we alleen een internet aansluiting en eventueel een stopcontact.

De setup kan dusdanig klein zijn dat er nagenoeg geen storende werking vanuit hoeft te gaan.

We kunnen indien u wenst ook met een grotere setup een uitzending doen. Denk aan meerdere camera's.

Voorwaarden.

CityTV.nl heeft aangaande het Live uitzenden en linken naar archief video bestanden met muziek, altijd toestemming van de uitvoerende artiesten.

CityTV.nl werkt meestal in opdracht van een organisatie die op dat moment uitvoerende sprekers/artiesten een podium biedt.

Voor elke uitzending op internet dient de organisatie uitdrukkelijk toestemming te vragen aan genoemde partijen of zij akkoord zijn met uitzending, en daarmee gaat CityTV.nl ervan uit dat de betreffende rechten geregeld zijn.
Mocht dit niet zo zijn, dan valt dit onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever/organisatie/sprekers/artiest.
Door het inhuren van CityTV.nl voor de webcasting dienst gaat de organisatie/artiest accoord met de voorwaarden zoals hier omschreven.
Updated 2013

Kwaliteit

High-Definition live multicamera-mix

1080i
Tot 6 camera's live gemixt, Full High-Definition studio. Opnames zijn direct klaar, Youtube compatible. Diverse SDI- en HDMI-uitgangen om gemixt beeld live door te sturen.
prijs weten?:
contact@citytv.nl of bel : 06 54 62 73 66


Momenteel wordt er uitgezonden op een diverse formaten beeldschermpixels (zie de uitzendingen) afgestemd op de internet verbindingen van de gemiddelde huishoudens, en de upload capaciteit op de meeste uitzendlocaties. Maar we kunnen ook kwalitatief omhoog en omlaag, afhankelijk van de beschikbare bandbreedte.

De vertraging tussen de uitzending en ontvanger is ± 8 seconden, dit is om de pc van de ontvanger in de gelegenheid te stellen een buffer op te bouwen, zodat er vloeiend beeld en geluid te zien is.

Geluid.
Indien gewenst, kan geluid direct van de eventueel aanwezige mixer (PA) worden gebruikt.

Prijsstelling.
De prijsstelling voor de basissetup is dusdanig dat CityTV.nl door vrijwel iedereen is in te huren.

Voor de meest recente prijslijst: mail naar Info@citytv.nl
www.CityTV.nl of

CityTV.nl Infodesk :
Info tel: 06 54 62 73 66